avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din diviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din diviziune

Buna ziua - as dori sa cumpar o casa care se afla intr-un sir de 5 case de la dezvoltator - problema e ca terenul e la comun cu cota parte - in astfel de cazuri cum se poate face iesirea din diviziune? ce riscuri sunt cand cumperi o astfel de casa?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 11:07, 24 Decembrie 2014
Consultati un avocat, ar fi pacat ca facand ,,economie" de cateva sute de lei sa ajungeti sa aruncati zeci de mii de euro pe fereastra!
V-ati expus ,,problema" in trei randuri, tot in trei va raspund, adica ati dat minimum de detalii.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Decembrie 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit ajutor pentru înșelăciune ! Ricca Ricca Buna ziua și An Nou Fericit tuturor! Am cumpărat o pisică de rasă de la un crescător neautorizat,a ajuns la noi si imediat ce l-am mângâiat am ... (vezi toată discuția)
Proprietate pe numele a 3 persoane irc80 irc80 Salut! Am o proprietate, iar in acte sunt trecute 3 persoane, fiecare cu un procent de 33,33%. Eu vreau sa vand si sa se imparta in mod egal....problema este ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa gestioneze un ong inscrierea membrilor? fenesan.lizica fenesan.lizica Cum trebuie sa gestioneze un ONG iscrierea mebrilor; ma refer la faptul ca initial in statut/act constitutiv sunt mentionati \"membrii findatori\"; ulterior ... (vezi toată discuția)