avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Renuntare la cetatenia romana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Renuntare la cetatenia romana

As putea sa imputernicesc o firma de avocatura pentru a ma reprezenta in vederea renuntarii la cetatenia romana?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:26, 28 Decembrie 2014
Da, se poate imputernici o firma de avocatura sa depuna dosarul dvs pentru a renunta la cetatenia romana.
Da ce aveti fratilor de dati toti bir cu fugitii? De dubla cetatenie nu ati auzit? Dar patriotism, neam, tara, glie stramoseasca nu inseamna nimic pentru voi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in vara anului 2022 am depus dosarul de renuntare ... Miruna35* Miruna35* Buna ziua. In vara anului 2022 am depus dosarul de renuntare la cetatenia romana, atat pentru mine, cat si pentru fiica mea minora, la Consulatul Ambasadei ... (vezi toată discuția)
Renuntare la domiciliul din romania dobraymonika dobraymonika Buna ziua! Am dubla cetatenie romano-maghiara si m-am mutat in Ungaria, am vrut sa-mi fac cartea de identitate maghiara, dar vor sa renunt la domiciliul din ... (vezi toată discuția)
dezbatere mostenire ! zsofi zsofi Bună ziua! Dacă poate cineva să mă ajute intro problemă de sccesiune. Suntem trei frati cu domicilii in localități și tări diferite. După decesul ... (vezi toată discuția)