avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere amenda judiciara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere amenda judiciara

Poate sa-mi spuna si mie cineva cu cat se timbreaza cererea de amenda judiciara(in cazul in care se timbreaza) si cand trebuie depusa in instanta?
Adica exista un termen ca la intampinare de exemplu sau poate fi inaintata instantei la prima infatisare?
Care ar fi cel mai indicat moment?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mirelastc , utilizator 14:44, 5 Iunie 2009
Pentru ce ati fost amendat...pe scurt...?
Ce intelegeti prin "cerere de amenda judiciara" ?
Este vorba despre o cerere pe care eu o inaintez instantei pentru abuz de drepturi procedurale. Adica o anumita persoana inainteaza in instanta cereri netemeinice in scop sicanatoriu iar eu cer instantei sa pedepseasca acest lucru si sa-mi acorde despagubiri materiale si morale pe buna dreptate. Nu poate fi respinsa pentru motiv de antepronuntare intrucat instanta de fond s-a pronuntat asupra netemeiniciei tuturor capetelor de cerere si a lipsei oricarei probe. Si totusi persoana insista cu apel.
Va rog, nu ma poate ajuta nimeni?
Pe 15 iunie este prima infatisare la apel.
Depuneti la dosaul cauzei impreuna cu intampinarea la apel si o cerere reconventionala de amenda pentru utilizarea abuziva a mijloacelor procedurale. La prima infatisare vi se va pune in vedere sa o timbrati si puteti intreba instanta cat este taxa de timbru.

Alte discuții în legătură

Abuz de justitie TIVOLI TIVOLI Buna ziua, Pentru ca ma confrunt cu o astfel de problema si nu am regasit acest subiect in topicul acestui forum m-am gandit sa vi-l propun spre dezbatere. ... (vezi toată discuția)
Care este articolul care permite depunerea motivelor de apel la primul termen de judecata? cassy cassy buna seara! care este articolul din procedura civila actuala (nu cea noua care intra in vigoare la 1 febr 2013) care permite unui reclamant (cu domiciliu ... (vezi toată discuția)
In procese civile judecatorul are dreptul sa citeze martori pe care partile nu ii propun ? celerion celerion Sunt contestatar intr-un proces civil si presedintele instantei a decis sa citeze si sa audieze un martor pe care partile nu l-au citat . Are acest drept ? Va ... (vezi toată discuția)