Buna ziua.Am si eu o problema?Am incheiat in octombrie pe 22 un contract de inchiriere.Toate bune.Proprietara a fost draguta si a dus lumina la zi .Am platit eu o datorie la cablu pe luna octombrie car enu cred ca era toata pentru mine revin cu data veniriii mele 22.Nu a fost nimic.Sunt cu lumina si cablul la zi.Problema mare este intretinerea.Cand am venit eu era afisata pe septembrie cu doua persoane si a zis ca o sa rezolve dansa si cu intretinerea sa ma duca la zi.Acum administratora a bagat de la dansa ,fiindca nu s-a mai facut nici o citire la apometre .Am vorbit cu proprietara sa rezilve ca este restanta si mie nu imi place situatia.Luna aceasta i-am dat banii pe chirie cu 4 zile mai devreme numai sa rezolve cu intretinerea.A fost a achitat restanta dar nu si luna octombrie pe care erau tot doua persoane.Eu i-am spus si e specificat si in contract ca sunt singura.A zis ca trebuie sa platesc eu pe octombrie ca e intretinerea mea.Nu ma deranja nici asta.Pierderea mea era dar scapam de o chestie.A afisat intretinerea pe noiembrie si tot doua persoane sunt.Eu stau singura si sa platesc pentru doi nu imi convine.Se vede ca proprietara nu a vorbit la intretinere ca sunt doar o persoana.Mi-a dat apa pe zero lei ca sa ajunga ce am eu pe apometre cu ce are administratora,dar caldura si gazele eu le platesc dublu si alte cheltuieli.....Se poate face reziliere de contract?Si pot sa imi primesc garantia inapoi date fiind toate astea?Eu nu pot sa stau intr-o chirie in care proprietara nu tine cont de ce am vorbit si ce scrie pe contract(o persoana).
1-Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie
2-Sesizati/informati oficial ca la apartamnetul X locuieste 1 una persoana
Solicitati inregistrarea,semnatura pe exemplarul cererii dvs
3-Rezilierea contractului se poate realiza cu respectarea clauzelor contractyula asumate-inclusiv in ceea ce priveste garantia
Daca dvs intentionati sa solicitati rezilierea ,cam greu sa recuperari garantia
Incercati sa solutionati amiabil ,situatie care va scuteste de alte eforturi=instanta,etc sau de mutat in alta locatie
Faceti o copie dupa cartea de indentitate si o depuneti la asociatie pentru a fi trecuta in Cartea de Imobil, faceti o cerere pentru a fi trecuta o singura persoana, rugati presedintele sa treaca pe urmatoarea luna la numarul de persoane "0", ca sa regleze luna in care nu a stiut cate persoane locuiesc, eventual lasati si un numar de telefon sa puteti fi anuntata in cazul unei avarii si nu sunteti acasa.
Nu cred ca este o proprietara atat de rea, mai ales ca eu cred ca v-ati inteles foarte bine pana acum, mai putin micul incident, poate a uitat, nu este un motiv intemeiat sa va apucati sa cautati alta casa, sa va mutati iar lucrurile, nu cred ca este foarte placut!