avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

timbru de mediu

ce se mai aude cu timbru de mediu? sunt sanse ca din ianuarie sa nu mai platim timbru de mediu? se castiga procese ?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 11:01, 24 Decembrie 2014
Nimic nou! Toti am asteptat hotararea CJUE din 15 oct., dar Curtea nu a raspuns la intrebarea daca e sau nu legala aceasta tranzactie pe vanzare/cumparare.
Mai asteptam, mai sunt cauze la CJUE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare timbrul de mediu Stefan13noiembrie Stefan13noiembrie Buna ziua.Din ce stiam eu,din luna martie ,ziua 15,anul 2013 denumirea de taxa auto s-a schimbat in Timbrul de mediu.Odata cu schimbarea numelui,s-au schimbat ... (vezi toată discuția)
Interpretarea hotararii cjue in cauza c331/13 nicula Alexandru Canciu Alexandru Canciu Am asteptat cu nerabadare pronuntarea CJUE in aceasta cauza, mai ales datorita interpretarii date in speta de Avocatul General. Hotararea Curtii lasa deschisa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - curtea europeana Radu-Nicusor Radu-Nicusor In luna 12 / 2010 fostul proprietar a cumparat un autoturism vw passat neinmatriculat din Germania urmand a fi inmatriculat in Romania tot in luna 12 / 2010. ... (vezi toată discuția)