avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comanda neonorata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comanda neonorata

Buna ziua,

Am facut acum ceva timp o comanda online pentru un produs, la un magazin cunoscut. Nu avea legatura cu black friday.

Apoi am asteptat o saptamana (am primit confirmarea pe email in aceeasi zi in care am facut comanda) sperand sa fiu sunat cum se preciza pe site. Vazand ca nu se intampla nimic, am sunat eu la ei sa-i intreb ce se intampla, si mi-au zis ca sunt in proces de a lua legatura cu distribuitorul si ca ma vor anunta cand pot sa imi livreze produsul.

Intrebarea mea este cat trebuie sa astept din punct de vedere legal pana sa se onoreze aceasta comanda? (si practic sa fiu sunat ca, cel putin, mi se poate livra produsul incepand cu o anumita data).

De asemenea, la cine ar trebui sa reclam neonorarea comenzii, si in temeiul caror articole de lege?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Crusader2010 , utilizator 18:11, 24 Decembrie 2014
Sesizati oficiul pentru protectia consumatorului in baza confirmarii pe email
Ce durata este prevazuta legal pentru a astepta primirea unui raspuns de la magazin?
Asadar, exista vreo prevedere legala privind un timp maxim in care trebuie onorata o comanda (facuta online)? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi online the_pandemic the_pandemic Buna dimineata! Cred ca va este arhicunoscuta problema vis-a-vis de anularea comenzilor de Black Friday. Si eu am patit-o, insa la mine situatia a fost putin ... (vezi toată discuția)
Magazin vanzari online Muresan Felicia Muresan Felicia Magazin de vanzari online(foarte cunoscut)practica procesarea produselor comandate fara o confirmare telefonica,cu toate ca la finalizarea unei comenzi se ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi online- lege Vioricamiron Vioricamiron Am comandat ceva de la un magazin online si au trecut 10 zile fara vreun raspuns de la ei. Este vorba de Altex si am facut comanda pe data de 24 noiembrie, iar ... (vezi toată discuția)