avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire salariu in timpul concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire salariu in timpul concediului medical

Buna ziua! Am si eu o intrebare. In timpul concediului medical se poate face marire de salariu? Conform art.49 din Codul Muncii am inteles ca nu se poate, dar tinand cont ca e o marire hotarata de Guvern si nu e alegerea angajatorului sunt in dubii. Ce parere aveti?

Sarbatori fericite!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:10, 24 Decembrie 2014
Art.49 (6) C.mun. - In cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.

In acest caz, chiar daca se va dispune majorarea salariului in timpul cat aveti c.i.m. suspendat, efectele majorarii se vor produce din prima zi urmatoare celei in care a expirat suspendarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari cim in timpul suspendarii?? lavinia_buciumas lavinia_buciumas Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce se intampla cu contractul individual de munca al unui salariat care este in concediul de crestere si ingrijire a copilului ... (vezi toată discuția)
Intrebare - desfiintare loc de munca dupa suspendare cim 1 an ionu roman ionu roman Este posibila desfiintarea locului de munca, si implicit, concedierea persoanei carei i s-a aprobat suspendarea CIM -ului pentru interese personale pentru o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa maajutati cu un raspuns pentru urmatoarea ... roxana.tuica roxana.tuica Buna ziua, va rog sa maajutati cu un raspuns pentru urmatoarea speta: Angajat cu un contract pe perioada determinata intra in concediu de crestere copil. ... (vezi toată discuția)