avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare platitor de TVA in Romania
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare platitor de TVA in Romania

Cam in cat timp primesc aprobare daca merg sa ma inregistrez in scopuri de tva la finainte?ce costuri sunt? stiu ca trebuie sa completez formularul 092 .M-ar interesa costurile si cat dureaza procedura.
Cel mai recent răspuns: vasile15 , utilizator 13:33, 28 Decembrie 2014
Declaratia 092 se depune de persoanle juridice platitoare de tva trimestrial care vor trece la plata lunara a tva ca urmare a efectuarii unei achizitii intracomunitare.
Specificati situatia dumneavoastra
Ultima modificare: Joi, 25 Decembrie 2014
Cabinet Expert Contabil, Contabil
EU sunt PFA si sunt inregistrat ca platitor de tva doar pt achizitiile intracomunitare...in romania sunt neplatitor si vreau sa ma declar si aici platitor...
Inca nu se intelege unde sunteti inregistrat ca PFA , mai precis in ce tara?
In UE sunt inregistrat ca platitor de TVA...
Intrebarea era unde aveti sediul, procedurile difera in functie de aceste amanunte

Alte discuții în legătură

Tva achizitii intracomunitare milea_liliana milea_liliana Va rog sa ma ajutati ca nu imi este clar urmatoarea situatie: O firma nou infintata ca neplatitoare de tva v-a face comert on-line cu achizitii ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit, intracomunitar, declaratii robilix robilix buna ziua am un pfa cu norma de venit, neplatitor de tva deoarece prestez servicii si in tarile UE am depus cererea pentru cif de tva, eu ramanand ... (vezi toată discuția)
Pfa inregistrare in roi? flintes flintes Buna ziua ! In legatura cu inregistrarea mea ca PFA neplatitor de TVA in ROI mi sa raspuns. Pentru a desfasura o activitate in UE trebuie sa ma inscriu in ROI ... (vezi toată discuția)