avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovitura cauzatoare de vatamare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovitura cauzatoare de vatamare

Daca o persoana este lovita suficient de tare incat 2 dinti sa inceapa sa se miste (nu doar din cauza unui aparat dentar), existand o rana minora la buza, tot din cauza lovituri, victima poate primi ajutor din partea politiei fara cheltuieli de judecata ?

adica fara angajat avocat, analize pentru a dovedi daunele fizice si alte nebunii.
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 07:13, 25 Decembrie 2014
Depuneti plangere,scoateti certificat medico legal, de restul se ocupa politia .
Da, în penal nu se plătesc taxe de timbru, iar angajarea unui avocat este opțională.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizică IustinF IustinF Buna seara,as avea nevoie de un sfat sau o lamurire,recent am fost lovit fara motiv cu un obiect intr-un club de o persoana necunoscută mie.In urma agresiunii ... (vezi toată discuția)
Agresiune IonutB13 IonutB13 Buna ziua! In urma cu cateva zile am primit un pumn de la o persoana, eu neavând nicio vina! Din aceasta lovitura eu am ramas fara dintele 21, care este ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala LEELOO75 LEELOO75 In data de 13.11 am fost agresata de o persoana, m-a lovit in operatia de cezariana, in urma loviturii m-am dezechilibrat si m-am lovit de un perete la cap si ... (vezi toată discuția)