avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie casa

titlul de proprietate este pe numele bunicului,este decedat.bunica traieste.au un singur copil ,traieste,este mama mea.intrebarea este cum poate bunica sa¬mi treaca mie ca nepoata casa.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:41, 26 Decembrie 2014
Buna dimineata,
Daca nu s-a dezbatut succesiunea, nu poate bunica sa treaca casa pe numele dumneavoastra nicicum deoerece nu este casa dansei ci a bunicului decedat, ori in cel mai bun caz este este bun comun.
Deci mai intai trebuie dezbatuta succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie teren+casa ionelabejenaru ionelabejenaru Buna ziua,tatal meu are 2 frati,unul dintre ei traieste,iar celalalt a decedat.Bunicul e decedat,iar bunica mea traieste.Intrebarea mea este:daca bunica mea ii ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren alessia08 alessia08 Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu un teren si o casa din partea buncilor. Normal si de drept eu sunt unicul mostenitor. Bunicii au avut decat un ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! va rog sa ma ajutati cu o parere. vrem sa vindem ... Manu111 Manu111 Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati cu o parere. Vrem sa vindem o casa batraneasca . Casa a fost a strabunicii mele. Mostenitori au fost bunica mea si fratele ... (vezi toată discuția)