avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie casa

titlul de proprietate este pe numele bunicului,este decedat.bunica traieste.au un singur copil ,traieste,este mama mea.intrebarea este cum poate bunica sa¬mi treaca mie ca nepoata casa.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:41, 26 Decembrie 2014
Buna dimineata,
Daca nu s-a dezbatut succesiunea, nu poate bunica sa treaca casa pe numele dumneavoastra nicicum deoerece nu este casa dansei ci a bunicului decedat, ori in cel mai bun caz este este bun comun.
Deci mai intai trebuie dezbatuta succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie teren+casa ionelabejenaru ionelabejenaru Buna ziua,tatal meu are 2 frati,unul dintre ei traieste,iar celalalt a decedat.Bunicul e decedat,iar bunica mea traieste.Intrebarea mea este:daca bunica mea ii ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren alessia08 alessia08 Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu un teren si o casa din partea buncilor. Normal si de drept eu sunt unicul mostenitor. Bunicii au avut decat un ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune florin_stan1985 florin_stan1985 Buna seara. Va rog sa ma ajutati sa intocmesc actele necesare privind succesiunea dupa tatal meu. Sunt in posesia titlului de proprietate al casei, dar care ... (vezi toată discuția)