avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenzi penale, pedeapsa cu executare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenzi penale, pedeapsa cu executare

Doua amenzi penale , luate pentru diferite infractiuni , dau inchisoare cu executare ?
O amenda penala si o condamnare cu suspendare dau inchisoare cu suspendare?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 17:04, 26 Decembrie 2014
Prea puține informații pentru un răspuns complet.
A doua amendă penală a fost primită pentru o faptă comisă în termenul de până la reabilitarea celui condamnat? Dacă este așa, iată că a fost posibil, însă neachitarea amenzii s-ar putea transforma în închisoare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala tanase_78 tanase_78 deci fratele meu a fost parte intr un proces .........intre timp a avut un alt proces care sa solutionat cu inchisoare ....mai are de facut 1 an de zile dar i ... (vezi toată discuția)
Constatare recidiva infractiune cu amenda asaofi asaofi Buna ziua, Infractiune de 1-3 luni inchisoare sau amenda. Faza: trmitere in judecata inculpat, prin rechizitoriu Asteptari sentinta: 100zile amenda x 30 ... (vezi toată discuția)
Reabilitare, cazier judiciar popikku popikku In 1999 am fost condamnat la 6 luni cu suspendare cu termen de incercare 2 ani si 6 luni,dupa care in 2002 am fost condamnat din nou la 3 milioane amenda ... (vezi toată discuția)