avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Termen de efectuare inventar anual
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Termen de efectuare inventar anual

inventarul anual trebuie facut neaparat pana la 31 decembrie sau imediat pe 1-2 ianuarie, anul urmator, sau se poate stabili alta data cand poate fi facut?
Cel mai recent răspuns: Milioaralau , utilizator 08:58, 29 Decembrie 2014
Inventarierea se face cel putin o data pe an. Daca nu s-a efectuat in anul 2014, atunci se va face pana la data de 31 dec. 2014
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referat casare obiecte de inventar intr-un an corodig corodig Cu ocazia inventarierii la 31.dec.am constatat ca unele obiecte de inventar sunt defecte, deteriorate si nu mai pot fi folosite.Pot face referatul la 31 dec. ... (vezi toată discuția)
Inventar 2011 ContSters60781 ContSters60781 Sunt ceva noutati in acest an cu privire la inventarierea patrimoniului? Si inca o intrebare, va rog. Tinand cont de faptul ca unele liste de inventar ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pentru firma nou infiintata fara activitate? raduvasile2 raduvasile2 Buna seara, Recent am infiintat o firma SRL neplatitoare de TVA eu fiind administrator unic si numai ce am ridicat certificatul de inregistrare al firmei si ... (vezi toată discuția)