avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Service laptop
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Service laptop

Buna ziu
Am cumparat un lap-top in 10 decembrie.Nu l-am desfacut numai in 24 pt ca era cadou pentru cineva.In 26 informaticianul a descoperit ca are o problema,nu se inchide,porneste automat din nou.L-am dus inapoi si au spus ca il trimit la services.
Intrebarea mea este daca exista o lege sau ceva cu privire la acesta,eu as dori sa mi-l schimbe,pornind de la ideea ca nu a fost folosit deloc,din start era defect.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 27 Decembrie 2014
In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privind acest produs, se prevede in Legea nr. 296/2004.

Detalii : www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului - produs nefunctional ruxandra02 ruxandra02 Buna ziua, Am achizitionat un produs electronic (TV) care in termen de 3 zile lucratoare s-a dovedit a fi nefunctional. Conform legii inteleg ca ar trebui ... (vezi toată discuția)
Sanctionare fara comiterea faptei - legea nr. 449/2003, art. 9, 10, 11 BtheBest BtheBest Buna seara. Operam un magazin online, si in urma unei reclamatii (nefondate, conform celor constatate de comisarii de la OPC), am avut un control de la ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita contravaloarea produsului? ContSters42601 ContSters42601 Sa cumparat un aragaz productie romaneasca iar dupa circa 5 luni sa constatat de catre cumparator lipsa de conformitatea deoarece acesta ruginise la ... (vezi toată discuția)