avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu copil minor (sugar)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu copil minor (sugar)

Buna ziua.
Sunt casatorit de 1 an, am un baiat de 4 luni, nu ma mai inteleg cu sotia din cauza parintilor ei, care ma tot ameninta ca au bani si imi vor lua copilul cand vor ei etc.
Copilul sta momentan cu socrii mei (in Craiova), mama copilului fiind cu mine in alt oras, unde lucrez (Bucuresti).
Mentionez ca muncesc doar eu, sotia nu munceste. Socrul meu este cu salariu minim pe economie, soacra nu munceste (si fara pensie).
Socrul meu are probleme mari cu bautura (conduce beat, sta mai tot timpul beat in casa), iar copilul meu asista la vorbele grele (jigniri macabre) la adresa mea, de fata cu sotia mea. Pot sa dovedesc acest lucru in instanta prin SMS-uri si inregistrari.
In cazul unui divort (iminent), ce sanse am sa-mi pot lua copilul acasa la familia mea (Bacau)?
Mentionez ca eu si sotia mea nu avem un domiciliu comun pe buletin.
Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Decembrie 2014
sergynyo, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:55, 6 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu soacra mami76 mami76 Buna ziua, De cand m-am maritat am probleme cu soacra...probabil majoritatea s-a lovit de problema asta. Acum insa s-a agravat situatia. Ii tot spune sotului ... (vezi toată discuția)
Neintelegere lucian23256 lucian23256 Fata mea este in Franta si lucreaza ca doctor stomatolog castigand destul de bine.Este casatorita cu un baiat care lucreaza in Romania ca programator.Are cu ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului vitreg, fiind tata legal in certificatul de nastere.... laur87 laur87 Buna ziua, am urmatoarea problema si as dori sa stiu ce seanse am de castig sau ce solutie sa aleg: Eu si sotia mea cand ne-am apropiat avea o fetita de 1 ... (vezi toată discuția)