avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru al doilea copil!!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru al doilea copil!!

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei neclaritati pentru ca nimeni nu a stiut sa ma ajute
Sotul este in concediu crestere copil si vreau sa raman din nou insarcinata.
Ce indemnizatie voi primi avand in vedere ca sotul a semnat ca nu se va mai intoarce la locul de munca iar al doilea copil se va naste dupa terminarea CCC a primului copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:31, 28 Decembrie 2014
@ Corina271

Din octombrie si pana la data nasterii copilului , sotul dvs ce statut va avea , intrucat ati mentionat ca a semnat ca nu se va mai intoarce la locul de munca ?
1. Sotul ar trebui sa reia activitatea la fostul loc de munca macar pe perioada noiembrie si pana veti naste ca sa poate beneficia de indemnizatie pentru CCC2.

2. In cele 12 luni premergatoare nasterii copilului, eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC2, intra si lunile in care a fost in CCC1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie al 2-lea copil dupa concediu fara plata mirikeus mirikeus In acest moment sunt insarcinata cu primul copil urmand sa nasc in mai. Tare mult mi-as dori sa fac si pe al doilea bebe la o distanta de maxim 2 ani ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil GheOana GheOana Buna ziua! Sunt studenta si am nascut pe 15 martie 2015. Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului pana in martie 2017. Acum sunt din nou insarcinata. ... (vezi toată discuția)
Continuitate indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil. ancamaria88 ancamaria88 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire: Momentan sunt in concediu crestere copil,primul copil pana in 26 ianuarie 2014, as vrea sa mai fac ... (vezi toată discuția)