avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot obtine custdia copilului meu ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot obtine custdia copilului meu ?

Buna ziua ma numesc Andreea si am un baietel de 4 anisori ,as dori daca se poate un raspuns cat mai concret .Baiatul meu poarta numele tatalui dar noi nu am fost casatoriti legitim ,cu toate acestea el nu se mai intereseaza de baiat ,vreau sa stiu daca pot prin lege obtine custodia copilului meu ? Si daca da care ar fi pasi pe care trebuie sa-i urmez ? Va multumesc frumos cu respect .
Cel mai recent răspuns: ghidersaandreea , utilizator 14:51, 29 Decembrie 2014
Solicitati in instanta stabilirea minorului la domiciliul dvs,stabilire pensie de intretinere,exercitare exclusiva autoritate parinteasca,cu toate ca sansele sunt mari sa se admita primele 2 capete de cerere cu autoritate exclusiva parinteasca(custodie exclusiva)este ceva mai greu dar puteti incerca depinde de situatia dvs de probele administrate,de interesul copilului etc.
Multumesc frumos ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia exclusivă în favoarea tatălui? Christinnax Christinnax Bună ziua! Se dă următoarea situație: S. (tatăl) şi V. (mama), căsătoriți legitim din 2011, cu 2 copii minori în vârstă de 4, respectiv 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor ciancu ciancu Buna ziua As dori sa-mi sati un sfat. Am trait 7 ani in concubinaj cu o persoana. Din relatia noastra a rezultat un copil minor. Relaţia noastră nu a fost ... (vezi toată discuția)
Custodia totala danyy_5adr danyy_5adr Sunt tatal unui baietel de 6 ani si in urma unui proces s-a stabilit cu acordul mamei ca baiatul sa stea la mine , mama nu respecta ceea ce scrie in comunicare ... (vezi toată discuția)