avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare Asociatie Culturala- conflict de interese?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare Asociatie Culturala- conflict de interese?

Buna seara,

in momentul actual sunt presedintele unei sucursale apartinind unui ONG din tara. Doresc sa infiintez o asociatie culturala separata de ONG_ul in care activez. Pot fi presedinte in ambele asociatii sau exista conflict de interese?
Cel mai recent răspuns: AndreiStefan68 , utilizator 20:46, 29 Decembrie 2014
Nu e prin lege dar trebuie sa vedeti daca in procedura si actele interne al celeia care e acum functionala, nu e ceva interdictie. Mie nu prea mi se pare prea bine. Chiar nu mai e altcineva care sa ocupe aceasta functie la ong-ul nou, dintre toti membrii?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong - conflict de interese TreesCoding TreesCoding Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: Context: De curand a fost infiintat un ONG. O parte dintre membrii fondatori ocupa si functii de conducere in ... (vezi toată discuția)
Contract ong cu cabinet individual de psihologie GeorgiT GeorgiT Buna seara, imi doresc sa infiintez un ONG impreuna cu un alt psiholog. Ambele avem cabinete individuale de psihologie iar intrebarea mea este daca putem fi ... (vezi toată discuția)
Salutare, sunt actionarul unic si admin al unui srl si doresc ... avocatnet@nasulrosu.ro avocatnet@nasulrosu.ro Salutare, sunt actionarul unic si admin al unui SRL si doresc sa infiintez un ONG (asociatie) care sa primeasca sponsorizare si de la SRL-ul afiliat pentru ... (vezi toată discuția)