avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil plus teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil plus teren

Buna seara, as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns: o cunostiinta a cumparat acum cativa ani un imobil si a facut contractul de vanzare-cumparare cu drept de abitatie pentru vanzator. In cazul in care acum ar dori sa vanda acel imobil pentru a-si face o alta casa in care sa il ia si pe detinatorul dreptului de abitatie, cum ar trebui sa procedeze?
Ultima modificare: Luni, 29 Decembrie 2014
sonya_67, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters337354 , utilizator 20:25, 29 Decembrie 2014
ar trebui sa semneze cum ca renunta dupa ce semneaza noua abitatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - anulare drept de abitație viageră Costicosti22 Costicosti22 Buna seara ! Am o nelămurire dacă ma poate ajuta cineva ! Am încheiat un contract de vânzare cumpărare cu rezerva dreptului de abitație viagera in ... (vezi toată discuția)
Refuzul notarului vali_085 vali_085 Buna ziua! Daca o persoana in varsta doreste sa isi vanda casa si nu mai are alta in care sa locuiasca este obligata sa vanda cu clauza de intretinere sau ... (vezi toată discuția)
Clauza viagera in contractele de vanzare cumparare doruba doruba Intrebare: E posibil pentru un proprietar cu clauza viagera (dupa semnarea actelor de vanzare cumparare unor terti) sa gireze cu locuinta in scopul obtinerii ... (vezi toată discuția)