avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen magistratura

Ce se mai aude? Era vorba sa se excluda o conditie importanta pentru concursul de admitere in magistratura: media la licenta de 8,50. Pentru ce? Sa intre cat mai multi? :)) Ori pt ca se stie cum se ia licenta cu medie mare in Romania??
Cel mai recent răspuns: alcali , utilizator 00:48, 25 August 2005
Desteptul învată în 3 ani la " parti ", ce învată altul în 5 ani. ( Ca în povestea cu Făt frumos...)

Problema nu e cu invatatu' VREAU SA INVAT, dar sa nu mi se spuna dupa cei 3 ani de la "parti" (dupa logica mea n-are rost sa pierd 2 ani + in jur de 1500 de euro la universitate) ca ne pare rau, dar pentru admiterea la INM (de exemplu) trebuia sa absolviti altceva.

Poate sunt paranoica si ma gandesc prea departe, dar mi se pare o diferenta foarte mare
toata lume a auzit de note mari luate la licenta fara a sti prea multe. Vezi cazul Academiei de Politie. La contestatii pt a lua un pct in plus s-a cerut 1000 de euro. E normal??? Unu' invata de ii sar capacele si ia 7 sau 8, iar altii dau euro si se trezesc cu aceeasi nota sau chiar mai mult. Da' bine ca i-a prins! :P
Diploma de licentă de la o facultate particulară acreditată are aceeasi valoare ca si cea de la stat. Mai există unii ( să nu - i numesc ) care fac discriminare, dar viitorul ( ca în toate domeniile ) este la " parti ".
Dar dacă te deranjează nu este obligatoriu să - ti dai licenta la aceeasi facultate pe care ai urmat - o.
"Dar dacă te deranjează nu este obligatoriu să - ti dai licenta la aceeasi facultate pe care ai urmat - o."

De deranjat nu ma deranjeaza, dar problema e: POT sa-mi sustin licenta la UB, daca am doar 180 de credite (3 ani) la sfarsitul cursurilor din Spiru Haret?

mai andrici, lasa balta calculele astea cu creditele. Licenta conteaza mult prea putin. conteaza ce faci dupa licenta. eu iti recomand ub daca esti din buc sau de prin imprejurimi. nu stiu de ce am eu vaga impresie ca daca iesi d la ub iesi mai bine dacat de la spiru haret. in plus noua regula cu 3 ani a celor de la spiru haret mi se pare cam dubioasa.

Alte discuții în legătură

Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Notele din facultate shady shady Conteaza media notelor din facultate la adimiterea in barou ? (vezi toată discuția)
Admitere inm crs44den crs44den buna ziua . am si eu o intrebare in legatura cu admiterea la INM sau BAROU. am terminat anul acesta (2011) la universitatea spiru haret , facultatea de drept, ... (vezi toată discuția)