avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen magistratura

Ce se mai aude? Era vorba sa se excluda o conditie importanta pentru concursul de admitere in magistratura: media la licenta de 8,50. Pentru ce? Sa intre cat mai multi? :)) Ori pt ca se stie cum se ia licenta cu medie mare in Romania??
Cel mai recent răspuns: alcali , utilizator 00:48, 25 August 2005
Pe forum am gasit doar o singura persoana,aspiranta la INM si despre care cred eu ca are toate sansele.Bineinteles ca apoi s-au gasit toti complexatii care sa-l contrazica...In rest, daca asta e concurenta,nu pot spune decat ca prind curaj...
"As vrea sa -i raspund unui anonim care-si tot da cu parerea despre cum e sa termini la stat.Facultatea e pe bune.Daca e sa inveti ceva,asta se va intampla numai la stat.Exclus orice particulara din Romania.La noi au venit unii de la parti care aveau numai note de 9 si 10 si abia de treceau anul.Din 5 nu mai ieseau.Erau la mila profesorilor... >"

Sunt convinsa ca daca vrei sa inveti, inveti foarte bine si la oricare particulara (si ii bati la popou pe cei care nu invata la stat :P)

care anume e persoana respectiva???...bineinteles ar fi si mai bine dc am afla ca apartii comisiei care va examina in septembrie...atunci sa vezi bucurie pe cel pe care il vei nomina ca avand cele mai mari sanse!!
deci...cine e persoana respectiva(nick-ul de pe forum)???
intrebarea de mai sus este pt anonimul care pariaza pe unul dintre forumisti pt cursa inm...as vrea un raspuns te rog...m-ai facut deosebit de curioasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Notele din facultate shady shady Conteaza media notelor din facultate la adimiterea in barou ? (vezi toată discuția)
Admitere inm crs44den crs44den buna ziua . am si eu o intrebare in legatura cu admiterea la INM sau BAROU. am terminat anul acesta (2011) la universitatea spiru haret , facultatea de drept, ... (vezi toată discuția)