avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art 399 CPP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art 399 CPP

am facut o cerere de revizuire la un dosar penal din 1997.dupa 70 zile de la depunerea cererii de revizuirii,si dupa ce bineinteles fac o plangere de tergiversare impotriva procurorului pentru ca nu a efectuat cercetarile in termen de 2 luni,primesc o hartie in care se scuza ca cercetarea este ingreunata de faptul ca dosarul a fost trimis la o alta judecatorie din alt judet in anul 2002 si cred ca nu s-a pierdut.interesant este ca trebuia sa-l ceara cineva ca sa-l trimita.imi da de gandit deoarece doresc revizuirea deoarece am fost condamnat pentru o fapta care mi se retine ca am savarsit-o in perioada cat eram in stare de arest.stie cineva cum ar trebui sa procedez?sigur nu am evadat din arest sa savarsesc o infractiune si sa ma intorc inapoi dupa aia.ar trebui sa am si o condamnare pt evadare daca ar fii adevarat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:49, 4 Iunie 2009
Daca ar fi existat o infractiune cat erati in arest cu siguranta ca trebuia sa fi evadat.:D
Sunt convins ca daca veti avea rabdare problema se va lamuri.

avocat Claudiu Lascsochi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare abuziva? windwolf35 windwolf35 1996 martie am savarsir infractiuni pe raza jud HD si TM.sant prins in TM ,audiat,nu mi se elibereaza mandat de arestare.sunt trimis la deva,audiat si mi se ... (vezi toată discuția)
Credibilitatea judecatorului michy michy sotul meu e condamnat definitiv acum avem o cerere de revizuire si a cazut la instanta care la pus liber si motiveaza k nu sunt indicii temeinice si nici macar ... (vezi toată discuția)
Furt calificat stancel stancel am mai intrebat in forum dar nu am primit raspunsuri clare.Prietenul meu este inchis pentru furt calificat si a primit 29 de zile arest preventiv.Avocatul a ... (vezi toată discuția)