avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apel prin posta?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apel prin posta?

pot trimite prin curier o cerere de apel avand in vedere ca procesul s-a judecat in alt oras? sau trebuie sa ma duc personal?
Cel mai recent răspuns: ContSters30487 , utilizator 23:51, 10 Iunie 2009
Este recomandabil prin posta cu confirmare de primire.
Poate avea probleme serioase daca o trimite prin fax.

O cerere de amanare a judecatii merge trimisa prin fax, dar declararea apelului, nu.
daca termenul de declarare a apelului nu a expirat,aveti posibilitatea de a trimite cererea de apel prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimiterea recursului prin posta ContSters280210 ContSters280210 Buna ziua! Dupa motivarea apelului de catre instanta, atunci cand Curtea de Apel si nici avocatul nu se afla in aceeasi localitate cu tribunalul, se poate ... (vezi toată discuția)
Când este ultima zi - când pot să depun Întâmpinarea? bună ... oanaportar oanaportar când este ultima zi - când pot să depun Întâmpinarea? Bună ziua ! Vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns: - la data de 14.10.2020 am primit ... (vezi toată discuția)
Ce data este considerata in termen ? geavela geavela Buna ziua ,Am facut o cerere de apel dupa 25 de zile de la primirea hotaririi prin posta , in 29 iunie . Am trimis cererea de apel cu motive si taxa de timbru ... (vezi toată discuția)