avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire / Agresiune folosind telefonul mobil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire / Agresiune folosind telefonul mobil

Buna ziua,
Ma confrunt cu o situatie incredibil de neplacuta si mi-e frica sa nu fac vreo prostie din cauza nervilor si a stapanirii de sine.
Sotia mea acum ceva timp a facut un avort.(istorie lunga, nu vreau sa detaliez acest subiect).
Un individ (fost-prieten care a vrut ceva mai mult dar nu a reusit) ii da mesaje urate (urat e putin spus) pe telefon, o suna si tipa la ea o injura si o ameninta .

Mentionez ca tipul respectiv are o tenta de schizofrenie + teolog alcoolic.
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac intrucat aceasta situatie dureaza de vreo 7 luni dar eu am aflat recent.Mi-e frica ca daca-i sparg capul nu o sa rezolve nimic fiindca omul evident are probleme cu capul destul de grave.
Mentionez ca din pacate nu am mesajele urate in telefon, am doar cateva.
Nu cunosc decat numele lui si numarul de telefon.

Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez mai bine.

Cu stima,
Daniel
Cel mai recent răspuns: bizommarius , utilizator 10:08, 2 Ianuarie 2015
Ce puteți face este să depuneți o plânger la poliție sau parchet, atașând plângerii și dovada actelor prin care soția dvs. este hărțuită și amenințată. Puteți printa sms-urile primite și le atașați.
Solutia pe care o vad eu este introducerea numarului lui de telefon in lista de ignore. Pentru cateva zile sotia ta va primi sms cu apel nepreluat, dar dupa aceea nici sms nu va mai primi.

Avand in vedere ca mesajele urate au fost sterse, nu prea aveti ce depune la plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mesaje vulgare prin sms ContSters62689 ContSters62689 O colega de-ale mele are o mare tristete: un nebun o suna in disperare si ii trimite SMS-uri cu tenta erotica. Am reusit sa verific, o face de pe o cartela ... (vezi toată discuția)
Amenintari prin sms nicoleta1975 nicoleta1975 Primesc amenintari (chiar si cu moartea) prin telefonate si prin mesaje pe telefonul mobil.Stiu foarte bine cine este autorul intrucat il cunosc si nici nu isi ... (vezi toată discuția)
Fostul iubit ma ameninta! anamaria18 anamaria18 Buna! Am 18 ani. De cateva zile m-am despartit de iubitul meu iar acum imi vorbeste foarte urat, ma injura ma face in tot felul, ma ameninta ca are el grija de ... (vezi toată discuția)