avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Credit bancar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Credit bancar

Buna seara ,
Exista posibilitatea ca in urma unui divort sotul care a luat un credit pe numele lui sa ceara in instanta ca acesta sa fie imparit cu sotia , chiar daca ea nu apare in acte ?
va multumesc .
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:01, 1 Ianuarie 2015
Da, exista aceasta posibilitate, mai ales daca se prezuma ca banii au fost luati si cheltuiti in interesul comun, in slujba mariajului cum s-ar spune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea bunurilor si datoriilor cristi-1201 cristi-1201 buna seara,doresc sa divortez,sotia a avut un apartament cumparat inainte de casatorie si vandut in timpul casatoriei iar banii sau cheltuit si acum la divort ... (vezi toată discuția)
Divort-credit nevoi personale IonitaMarian IonitaMarian Buna seara, Numele meu este Marian, si va cer sfatul in legatura cu un credit de nevoi personale, incheiat de sotie in urma cu 4 ani (pe 10 ani), in care ... (vezi toată discuția)
Sume cheltuite cu intretinerea copilului din afara casatoriei dienuta dienuta Buna ziua! Rog consultantii de pe acest forum sa ma lumineze si pe mine in urmatoarea problema: Sa presupunem o familie, sot si sotie, plus un copil al ... (vezi toată discuția)