Buna ziua, am un bebelus de 1 an si 3 luni, nascut cu handicap la picioare. Eu am optat inainte de a naste pt CCC de 2 ani; acum mai pot face ceva sa prelungesc cu 1 an acest CCC, si sa beneficiez de un total de 3 ani specific bebelusilor cu handicap? Multumesc!
Buna ziua din nou! avand in vedere ca nu gasesc pe internet ce am nevoie si nu stiu de unde pot afla, revin tot la dumneavoastra cu niste nelamuriri... va spuneam de baietelul meu care s-a nacut cu un handicap, respectiv VARUS EQUIM BILATERAL, SEVER, (LA AMBELE PICIORUSE) care a presupus 9 sapt de stat in ghips, o mica operatie la tendoane, deoarece in ghips nu se puteau dezvolta, si purtare de orteze speciale pana la varsta de 4 ani. Acum picioarele nu sunt strambe, s-au refacut, dar purtam ortezele ca e o boala cu pericol de recidivare, deasemenea va avea piciorul mai mic cu 2 nr mereu, si glezna vizibil mai subtire( datorita ghipsului deasemea), cum si unde aflu daca cu toate astea ma incadrez la CCC pt copil cu handicap??? repet, pana la 4 ani portam aceste orteze, deci necesita ingrijire speciala ...multumesc!!!