avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paternitate

sunt obligat sa platesc pensia alimentara desi nu am un loc de munca sau carte de munca ?
si as mai dorii un sfat in privinta ADN.ului...cat costa ? sau ceva asemanator sa zic asa pentru a putea afla adevarul daca eu sunt sau nu parintele copilului...
Cel mai recent răspuns: gabryella23 , utilizator 22:26, 2 Ianuarie 2015
Da ..multumesc frumos..oricum nu voi vrea decat sa imi vad de noua mea relatie adevaratul meu copil si atat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test adn Mihai505 Mihai505 Parintii au decedat iar pentru a demonstra mostenirea de pe tata e necesar un test adn.Vreau sa stiu daca este alta metoda pt. a demonstra mostenirea,exista o ... (vezi toată discuția)
Copilul nascut in timpul casatoriei. crina_cry crina_cry Buna ziua, am si eu o intrebare, Sora mea a fost maritata in anul 2004 si a divortat anul acesta in 2016, ea a nascut un copil in anul 2010, cu un alt barbat, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! situația mea este următoarea: am avut o relație ... Blessing Blessing Bună ziua! Situația mea este următoarea: am avut o relație în UK( tatăl român) pe care am încheiat-o in urma violenței domestice ( am acte de la ... (vezi toată discuția)