avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere amanare proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere amanare proces

Buna dimineata!
Va rog sa ma lamuriti: am un proces (apel) in care sunt intimata, am primit citatia abia ieri si procesul este pe 30.06. Sincera sa fiu nu dispun de bani in acest moment pentru a angaja un avocat; pot sa trimit prin posta o cerere de amanare pentru lipsa aparare? Daca da, cu cat timp inainte de data procesului? Trebuie sa mai depun si intampinare? Trebuie sa ma prezint la proces daca trimit aceasta cerere?Mentionez ca apelul nu este in orasul meu. In caz ca nu sunt singura intimata trebuie ca si ceilalti sa depuna cerere de amanare sau e suficienta numai a mea?
De cand incepe vacanta pentru magistrati?
Va multumesc!
ar fi indicat sa o trimiteti prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa fac o noua cererea de acordare a ajutorului public judiciar daca prima a fost respinsa? aandrra aandrra in conditiile in care am facut o cerere de ajutor public judiciar, ce a fost respinsa fara a fi examinata in fond, doar in baza faptului ca instanta a ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare ajutor public judiciar seceleanugina seceleanugina Buna seara, Ma adresez d-voastra cu speranta ca ma puteti lamurii intr-o problema. Am un dosar pe rol in care eu am calitatea de piirita , iar fondul ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare ajutor public judiciar Nina1 Nina1 Buna seara, Poate o persoana sa beneficieze de ajutor public judiciar daca este asociat unic la societate comerciala tip SRL, are PFA, venit lunar 1.200lei ... (vezi toată discuția)