buna ziua!
mai am putin si imi deschid o firma(srl).
as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt a tine contabilitatea.
ce ar trebui sa fac lunar?
care sunt impozitele?
pe unde trebuie sa umblu?
si daca eu sunt administratorul firmei pot sa fiu si singurul angajat(adica sa nu trebuiasca sa angajez pe nimeni)
eventual as putea sa numi platesc si salariu si daca nu se poate cat as putea sami pun cel mai putin si daca nu am bani o luna cum sac sami platesc salariu?ce se poate intampla?
exy3k a scris: >buna ziua! >mai am putin si imi deschid o firma(srl). >as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt a tine contabilitatea. >ce ar trebui sa fac lunar? >care sunt impozitele? >pe unde trebuie sa umblu? >si daca eu sunt administratorul firmei pot sa fiu si singurul angajat(adica sa nu trebuiasca sa angajez pe nimeni) >eventual as putea sa numi platesc si salariu si daca nu se poate cat as putea sami pun cel mai putin si daca nu am bani o luna cum sac sami platesc salariu?ce se poate intampla? > >sper ca intelegeti ce vreau sa spun. :
Trebuie sa incepi prin a angaja un Contabil,nu este gluma vad ca ai multe intrebari la care nu stii raspunsurile!
Buna ziua.
Daca sunteti draguti, imi puteti spune care sunt taxele pentru o societate Joint Venture cu capital mixt ? As dori macar sugestii de legi pe care le pot consulta, care sunt impozitele pe salar, venit, TVA, impozitul firmei pentru angajati si tot ce tine de taxe.
Va multumesc mult de tot
Calcul salariul net
Ierdna
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva: Cum se calculeaza salariul net din cel brut ? care sunt procentele care i se retin angajatului din salariu ... (vezi toată discuția)