avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare salariat in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare salariat in strainatate

La o firma din Romania .s-a obtinut formularul A1,eliberat de Casa Nationala de Pensii, pentru detasare in Franta a unui salariat in domeniul constructii.S-a intocmit act aditional la contractul de munca, in care s-a stabilit diurna 2.5x35 euro pe zi lucratoare ,ordinul de deplasare pentru salariatul respectiv.Se intomeste un stat de plata pentru diurna lunar.
Intrebarea mea este ,daca la un eventula control,pentru diurna platita ,sunt obligata (ca si angajator),sa prezint documente justificative(cazare,hrana,transport)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 4 Ianuarie 2015
Pentru diurna nu, pentru cazare transport si alte cheltuieli trebuie documente justificative
Justificarea sumelor cheltuite în valută, cu excepţia celor reprezentând drepturile de diurnă, se face pe bază de documente şi se aprobă de către conducătorii unităţilor trimiţătoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pentru diurna urgent!!!!! ContSters137674 ContSters137674 Buna seara! Am si eu o intrebare.....destul de urgenta... Am salariati detasati in Congo, pentru care se plateste diurna prin banca in contul de lei al ... (vezi toată discuția)
Calcul diurna externa craiova craiova buna ziua, lucrez la o companie multinationala de transport in departamentul comercial si plec des in calatorii de afaceri in afara Romaniei. Am remarcat ... (vezi toată discuția)
Deplasare in strainatate lordu lordu S-a modificat legea privind cheltuielile cu deplasarile in strainatate? Am auzit o \"poveste\": daca stai mai mult de o saptamana plecat in strainatate firma ... (vezi toată discuția)