avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Test paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Test paternitate

Dupa efectuarea unui test de paternitate(test facut de buna voie)mama poate fi data in judecata si obligata sa-l treaca pe tata in certificatul de nastere a copilului si tatal sa deschida inca un proces prin care sa doreasca modificarea numelui copilului (in baza confiirmarii testului de paternitate)????
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:56, 4 Ianuarie 2015
Daca acel copil nu are tata, copilul poate fi recunoscut la starea civila.
Puteti actiona in instanta pt nume, insa fara acordul mamei, mi-e teama ca veti pierde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. ma. confrunt cu următoarea problema. bebelușul ... ilimarce ilimarce Bună ziua. Ma. confrunt cu următoarea problema. Bebelușul născut în Anglia a fost trecut pe certificatul de naștere pe numele mamei și recunoscut de ... (vezi toată discuția)
Recunoastere paternitate zallyna zallyna Copil nascut inainte de casatoria legitima, (in concubinaj), la nume tata pe certif. nastere trasa line. Ulterior, sotul (si tatal natural al copilului) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma fostei relatii, a rezultat un copil. care ... DancuM DancuM Buna ziua, in urma fostei relatii, a rezultat un copil. Care in certificat e trecut doar pe numele meu. La tata e linie. Eu rugand in mod repetat pe tata sa ... (vezi toată discuția)