avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Se poate elibera , Certificat de calitate de mostenitor fara a fi dezbatuta succesiunea ps:doresc schimbarea cartii deidentitate si tatal meu nu mai vrea sa mearga la politie sa ma ia in spatiu el fiind proprietar mentionezca stau la aceasi adresa de 15 ani . mama mea a murit in urma cu 13 ani
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:00, 4 Ianuarie 2015
Nu cred ca va ajuta certificatul de calitate.
Aveti nevoie de certificatul de mostenitor.

Daca mostenitorii nu se inteleg trebuie sa se adreseze la instanta si nu la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire alexa1945 alexa1945 Buna ziua. Am mostenit, impreuna cu sora mea, casa mamei noastre, pe baza unui testament si avem certificat de mostenitor. La cadastru, insa,pe extrasul CF ... (vezi toată discuția)
Succesiune loredanalory66 loredanalory66 buna ziua.as dori un sfat in urmatoarea situatie daca se poate.suntem 6 frati proveniti in urma a 2 casatorii.primii 4 copii sunt facuti cu primul sot al mamei ... (vezi toată discuția)
Schimbare card de identitate aquarius102 aquarius102 Buna seara, Am urmatoarea problema: buletinul meu expira in cateva zile, iar locuinta in care am domiciliul este a parintilor mei, sau, mai exact, era a ... (vezi toată discuția)