avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot cumpara o casa si teren cu semnatura si martori la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot cumpara o casa si teren cu semnatura si martori la primaria comunei?

Familia care vinde casa si terenul a cumparat la rându-i pe baza de semnatura si martori. Nu cred ca au trecut pe la notar. Este inscris in registrul agricol, are contract pe numele lui la gaze si energie electrica. Deci ii sunt recunoscute drepturile de propietar. Nu are facut cadastru pe teren si casa . Nu vrea sa-l faca fiindca considera ca trebuie sa adauge casei o suma suplimentara la pret si nu va mai putea vinde. Poate nici nu dispune de plata cadastrului. În definitiv mi se poate recunoaste o cumparare de casa si teren fara cadastru ? Şi se permite semnarea unor hârtii de înstrainare propietate si primirea de bani , la primaria comunei ? Vă multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 18:18, 4 Ianuarie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nicio situație nu este fără ieșire.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare acte casa buzdgabi buzdgabi Am o prietena si-a cumparat o casa in judetul Giurgiu in sat Gradistea, acum 1 an a facut acte la notariat si a inregistrat casa si terenul in registru agricol ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren trecut in registrul agricol roxaP roxaP Am descoperit acum acest forum, care mi se pare foarte interesant. As avea nevoie de un sfat in legatura cu vanzarea unui teren ale carui acte de proprietate ... (vezi toată discuția)