avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... primul rand de numere rosii.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

primul rand de numere rosii.

am cumparat o masina adusa de afara ,in momentul achizitionari masini de catre mine masina avea numere de toll,peste o saptamana vreau sa scot primul rand de numere rosii.intrebarea este daca trebuie s-0 inregistrez la primarie c-a sa pot scoate numerele rosii?
Cel mai recent răspuns: maxsilviu , utilizator 23:39, 4 Ianuarie 2015
maxsilviu a scris:

am cumparat o masina adusa de afara ,in momentul achizitionari masini de catre mine masina avea numere de toll,peste o saptamana vreau sa scot primul rand de numere rosii.intrebarea este daca trebuie s-0 inregistrez la primarie c-a sa pot scoate numerele rosii?si ar mai fi o intrebare,si anume ,daca pot inmatricula masina si sa nu platesc taxa auto,si anume cum?(asta daca se poate)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Numere provizorii auto,apare la fisc? Luciann739 Luciann739 Buna seara Am si eu o intrebare... daca se ia o masina adusa de afara (Elvetia) madina fiind radiata adusa pe platforma la care s a plătit vama pe numele ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)