avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesirea din indiviziune

Pe un titlu de proprietate pentru 1,40 Ha teren arabil,situat la cca.150Km de Bucuresti,sunt trecuti doi coproprietari " A" si "B".Amandoi coproprietarii au decedat.
Mostenitoarele coproprietarului "A",sa le numim "a1" si "a2"(doua surori),locuiesc in apropierea terenului, au facut succesiunea dupa "A" si doresc iesirea din indiviziune.
Mostenitorii coproprietarului "B"(5 la numar),sa-i numim "b1',"b2"......"b5"(nepoti),locuiesc in Bucuresti,nu au facut succesiunea dupa "B" si nu doresc sa ccopereze pentru iesirea din indiviziune.
Cum procedeaza mostenitoarele "a1"si "a2" pentru a intra in posesia partii de teren ce li se cuvin(0,70 Ha),in vederea intabularii si vanzarii.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 11:12, 5 Ianuarie 2015
Daca nu va înțelegeti intre Dvs, Adresati-va instantei cu o astfel de cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu incurcaturi chispy chispy buna ziua. Vreau sa gasesc un raspuna la acest caz. se considera persoanele x,y,z, tata x este casatorit de doua ori prima data cu y din care ... (vezi toată discuția)
Efectul general si particular al reprezentarii in materia succesiunii. codeck codeck Imi poate explica cineva va rog in ce consta mai exact efectul general (impartirea pe tulpini a mostenirii) Art 968 NCC si efectul particular Art 969 NCC al ... (vezi toată discuția)
Stabilirea locatie unui teren cris_tm05 cris_tm05 Buna ziua. Tatal meu a cumparat in 1980 un teren, o gradina mai exact langa oras , in baza unui contract fara a fi intabulat(atunci nu era voie sa faci ... (vezi toată discuția)