avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare cheltuieli sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare cheltuieli sanatate

Buna ziua,
Mi s-a implantat un stent la o clinica privata care nu are contract cu casa de sanatate.Am solicitat sa mi se deconteze suma la CNS si am primit raspuns ca nu au contract cu acea clinica.
Am posibilitatea sa primesc o parte din banii pe care i-am platit clinicii, in baza contractului cu CASA, pe care-l am ca platitor de contributie la fondul de sanatate? In caz afirmativ, as dori si temeiul legal pt a-l face cunoscut CNS in vederea evitarii raspunsurilor negative ale acesteia. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristi1955 , utilizator 14:41, 7 Ianuarie 2015
cristi1955 a scris:

Buna ziua,
Mi s-a implantat un stent la o clinica privata care nu are contract cu casa de sanatate.Am solicitat sa mi se deconteze suma la CNS si am primit raspuns ca nu au contract cu acea clinica.
Am posibilitatea sa primesc o parte din banii pe care i-am platit clinicii, in baza contractului cu CASA, pe care-l am ca platitor de contributie la fondul de sanatate? In caz afirmativ, as dori si temeiul legal pt a-l face cunoscut CNS in vederea evitarii raspunsurilor negative ale acesteia. Multumesc.

As vrea sa intreb totodata, daca recuperarea acestor cheltuieli nu poate fi asimilata cheltuielilor efectuate la clinicile din strainatate, care conform legii pot fi recuperate partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli medicale dombo dombo Tatal meu a fost internat la clinica de cardiologie din Timisoara. A fost necesara implantarea a doua dispozitive stent dintre care unul, cel mai scump, a ... (vezi toată discuția)
Decontarea banilor de catre casa de sanatate cata2011 cata2011 am fost internat de urgenta la un spital cu artera infundata, ni s-a spus ca-mi trebuie pus un stent si acesta costa 10000 ron, am platit , fara spaga, a fost ... (vezi toată discuția)
O cauza incalcita !!! gigelas gigelas Buna seara, - Cetateanul X,a fost supus unei interventii chirurgicale pe cord deschis ptr. a i se implanta doua stent-uri. - Pentru cele doua ... (vezi toată discuția)