avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce taxe se percep pentru schimbare de administrator si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce taxe se percep pentru schimbare de administrator si cod CAEN

doresc sa preiau o firma, dar trebuie schimbat codul CAEN, codul de actvitate si administratorii, va rog sa ma ajutati prin a imi spune care este valoare acestor taxe, Multumesc
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 12:21, 5 Iunie 2009
nu mai putin de 300 lei probabil, insa depinde in principal de intinderea textului pe care il veti publica in monitorul oficial (hotararea adunarii generale a asociatilor prin care se aproba operatiunile amintite + asociatii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost real schimbare caen mariann mariann Am infintat anul trecut in decembrie o firma dar nu am declarat si punct de lucru, toate actele mau costat 7 milioane si atunci mi sa zis ca punctul de lucru ... (vezi toată discuția)
Preluare srl damian_25 damian_25 Buna ziua . Am nevoie de un SRL . Pentru nu a imi mai face unul , stiind un prieten care are il are deja facut , l\'am intrebat daca nu il vinde , si a fost ... (vezi toată discuția)
Preschimbare certificat de inregistrare scorus69 scorus69 Buna ziua va rog mult de tot sami spune ti cat ma costa taxele la ONRC pentru preschimbare certificat de inregistrare cu noul cod CAEN si inchidere punct de ... (vezi toată discuția)