avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actualizarea cu inflatia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actualizarea cu inflatia

actualizarea cu inflatia.
In urma unei HJDefinitiva ,am fost reintegrat in munca.In conformitate cu prevederile HJ,firma trebuia sa-mi restabileasca toate drepturile anterior concedierii abuzive.

1.Nu am fost reincadrat in functia avuta anterior decit scriptic ,cu salariul brut de la data concedierii(2011) ,fara negocieri,fara unele drepturi care se regaseau atasate functiei de conducere(autoturism de serviciu,telefon de serviciu,carti de vizita,et)in conditiile in care colegii de pe functii similare benficiaza in prezent de acest suport logistic.
2.Nu am primit nici un act aditional la CIM,timp de 6 luni,apoi am primit un act aditional pe care l-am contestat si reactualizat,la care bineinteles nu am primit decit un raspuns partial.
3.Am solicitat pe linga sumele restante ,cuvenite din salariu pe durata inactivitatii,sa se calculeze si vireze ,actualizarea cu inflatia precum si majorari salriale cuvenite cu pozitia ocupata.
4.am primit actualizarea cu inflatia pina in momentul reincadrarii,dar apoi ea nu a mai fost inclusa in salariul brut(cum a fost calculata si impozitata in perioada in care CIM a fost in incetare)
5.Am primit un document prin care eu ar trebui sa solicit detasarea la o alta unitate,deoarece unitatea unde trebuia sa fiu reincadrat activeaza o alta persoana pe aceeasi functie.
Am refuzat aceasta solicitare,drept pentru care am primit o Decizie de delegare pe 59 zile ,intr-o alta unitate ,fara personal de vanzari,fara un act aditional la CIM.
Va rog sa-mi precizati cum trebuie sa procedez in continuare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 24 Martie 2015
In situatia in care ati observat ca angajatorul nu pune corect in executare hotararea dvs, aveati posibilitatea - o aveti si acum - sa va adresati unui executor judecatoresc.

Actualizarea cu inflatia nu intra in calculul salariului dupa reintegrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda bnr aplicata drepturilor banesti castigate in instanta luciapopp luciapopp Buna ziua, In luna mai 2009, sotul meu a fost concediat in baza OUG 37/2009. In decembrie 2009, acesta a chemat angajatorul in instanta, solicitand ... (vezi toată discuția)
Data reintegrare nicusan nicusan O persoana a fost sanctionata disciplinar cu desfacerea CIM in luna iunie 1993, pt.furt din patrimoniul unitatii, fapta sa fiind obiectul unei urmariri penale ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la o contestatie decizie de concediere sometester sometester In luna Aprilie am depus catre tribunal o contestatie la decizia de concediere prin care ceream urmatoarele: 1. anularea Deciziei de concediere nr. ... (vezi toată discuția)