avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Amnistia fiscala mame 2014
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Amnistia fiscala mame 2014

Buna ziua! Au aparut normele metodologice sau instructiunile pentru legea amnistiei fiscale pentru mame?
Daca se modifica ordonanta care da dreptul mamelor sa aibe si alte venituri pe langa indemnizatia lunara atunci mai trebuie sa restituim banii la AJPS?
:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:08, 5 Ianuarie 2015
Normele Metodologice de aplicare a noilor modificari aduse OUG 111/2010 nu au fost inca adoptate.

OUG 111/2010 s-a modificat in sensul ca
, pe durata CCC se pot realiza venituri supuse impozitului pe venit de maxim 6 ISR pe an calendaristic(3000 lei) , fara ca acest lucru sa suspende plata indemnizztiei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu de maternitate roxana-georgiana roxana-georgiana Buna ziua, am deschis un I.I. anul trecut in aprilie, sunt si eu angajata ca si administrator cu contract de 2 ore, as vrea sa ma lamuriti daca este adevarat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna ziua , m-ar interesa ce venituri pot avea fara a mi se suspenda indemnizatia de crestere a copilului? O alta exceptie in acest sens din OUG nr. 111/2010 ... (vezi toată discuția)
Pot lucra daca iau indemnizatie crestere copil? Aura24 Aura24 Buna seara . Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sotul meu a intrat in concediu de crestere copil 2 ani, deoarece eu nu aveam dreptul. El lucreaza la ... (vezi toată discuția)