Buna seara . Astazi am fost chemat la politie pentru a da explicatii asupra unor postari facute pe facebook cu privire la o persoana cunoscuta mie . Mai exact : in cadrul unui forum de pe facebook s-au facut unele afirmatii despre aceasta persoana . Persoana vizata considera responsabili de aceste postari 4 persoane pe care ea le-a concediat si toti 4 am fost convocati la politie . Precizez ca postarile de pe facebook au fost facute de aceste persoane sub pseudonime,numele noastre neaparand nicaieri..Cu toate ca nu am nici o legatura cu aceste postari,precizez ca le-am citit si eu si sunt perfect reale !! Presupun ca denigrezi in momentul in care aceste afirmatii nu au nici o baza reala ! Dar, din contra ! Postarile sunt legitime si reale..Intrebarea mea este : de ce sunt chemat la politie , ce anume investigheaza acestia si mai ales..nu ar trebui mai intai politia sa vada daca postarile sunt reale si dupa aceea sa caute vinovati ? Cum ma pot apara ? Este necesar sa dau declaratii ? Va multumesc pentru atentie .
Buna ziua ! Va multumesc pentru atentia acordata ! Ca sa fiu mai explicit voi preciza exact ce anume se spune in postarile de pe facebook ! Poate ca au relevanta ! Mai precizez ca postarile au fost facute de mai multe personae sub pseudonime... Deci : postarile spun ca Directoarea societatii are o aventrura cu un agent de paza ! Lucrul este adevarat fiindca locuiesc impreuna ! Deci denigrarea nu exista fiindca este un fapt real ce poate fi probat !! In consecinta , in cadrul procesului pe care il am cu aceasta societate , voi preciza instantei ca sunt hartuit ! Nu am fost citat official ! Prezentarea agentei la mine la poarta a fost foarte dubioasa ! am intrebat-o : daca tot ati venit ,de ce nu a-ti adus citatia cu dvs ? Raspunsurile au fost foarte vagi....doresc sa ma intimideze pe toate caile sa renunt la procesele intentate impotriva societatii..
Oy-vey! Pe de o parte, este treaba fiecaruia cu cine-si imparte patul (sau bucataria, sau cada de baie, sau debaraua, sau ce are el mai intim afara de portofel ...) si nu vad de ce ar trebui sa comenteze cunoscutii mei pe facebook cu cine merg eu seara la nani. Pe de alta parte, daca vreunul dintre cunoscutii mei scrie pe facebook ca am o relatie cu oricine crede el sau cu oricine-si inchipuie el ca am (de la vedete fitoase pana la babe grase) este problema lui. Il sterg din lista de prieteni, ii au ignore si cu asta basta.
Daca isi publica opinia si ma consider atins in onoare si demnitate il pot da in judecata si-i pot cere sa inceteze cu balivernele si sa ma despagubeasca daca am fost pagubit. Insa in nicio situatie astfel de prostii de mahala nu au conotatii penale.
Buna ziua ! Este justa constatarea ! Adevarat ! Nu intereseaza pe nimeni de viata personala a nimanui !! Dar cand asta afecteaza raportul de lucru...este o problema...drept dovada , procesele intentate...Viata personala a dansei nu ma intereseaza pe mine...dar asocierea dintre cei 2 a facut mult rau ,multor personae...deci..aici este problema...Este incalcita situatia...
Denigrare facebook
Florin_fmf
Exista o pagina de facebook care ma denigreaza si ma batjocureste afectandu-mi imaginea. Doresc sa stiu daca se pot afla date despre persoana care desfasoara ... (vezi toată discuția)