avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare si provocare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare si provocare

Buna, am si eu o mica problema si nu stiu cum sa reactionez, am avut o problema si acum am o suspendare 1an si 10 luni suspendare si 2 ani incercare insa nu asta e problema mea:

De curand am pe cineva, care tot vorbeste urat, ameninta si cauta cearta cu mine, momentan doar pe net.
Mie mi frica ca ma voi intalni cu el pe strada si va continua sa imi vorbeasca urat sau poate sa si incerce sa ma loveasca, si cred ca asta si urmareste pentru ca el stie ca eu am suspendare

E mai mic ca mine si e slabut firav, daca as da in el probabil ca nu ar iesi bine.... si chiar asta vreau sa si evit, nu vreau sa il lovesc ca sunt sigur ca l-as lovi rau si sar duce direct la politie de la prima palma pentru ca io cred ca asta urmareste..

Cum ar trebui sa reactionez? am inteles ca pot avea probleme daca lovesc pe cineva ...
Cel mai recent răspuns: uricanez , utilizator 01:06, 7 Ianuarie 2015
Evitati orice contact cu persoana care incearca sa va provoace. Pe net blocati mail-ul respectiv, ori profilul, daca este vorba de retele de socializare.
Daca gresiti in perioada de incercare, riscati mai mult decat merita cetateanul respectiv.
Birou-De-Mediator a scris:

Evitati orice contact cu persoana care incearca sa va provoace. Pe net blocati mail-ul respectiv, ori profilul, daca este vorba de retele de socializare.
Daca gresiti in perioada de incercare, riscati mai mult decat merita cetateanul respectiv.

Multumesc de raspuns, pe net ma abtin cu bine.... sunt sigur ca ma va provoca si in oras... dar cred ca ar trebui sa fiu io primu care anunta politia decat sa ajung sa mearga el la politie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Altercatie, incident in parcare infoadrian infoadrian Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru un incident la care am fost implicat ieri 25.06.2017 In jurul orei 18 in parcarea unui loc turistic din Sinaia, ... (vezi toată discuția)
Aproape calcat pe trecerea de pietoni leorot leorot buna seara, astazi in jurul orei 14 traversam strada pe trecerea de pietoni, cu cei 2 copii de mana. un logan a venit cu viteza si daca nu alergam cu copiii ... (vezi toată discuția)
Buna seara - acuzatii false de lovire cornycorny cornycorny Va rog, daca îmi puteți răspunde. Ma aflu cu sotia in divort, aceasta de mai multe ori m-a agresat, m-a lovit cu un aparat în care se afla un spray de ... (vezi toată discuția)