avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Platitor de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Platitor de TVA

In anul 2012 am renuntat din greseala la calitatea de platitor de TVA. Nu depasesc plafonul legal, dar la activitatea societatii, prefer sa fiu platitor de TVA. Ca sa revin la aceasta calitate se poate numai cu control fiscal ? Mentionez ca in 2013 si 2014, conform jurnalelor de vanzari si cumparari, evidentiate in contabilitate rezulta ca nu am aplicat regimul TVA.
Cel mai recent răspuns: madi60 , utilizator 08:17, 8 Ianuarie 2015
Buna ziua,
Nu este necesar control fiscal pentru a deveni platitor de TVA.
Si in acest caz, ce demersuri trebuie sa fac pentru a redeveni platitor de tva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie intocmire registru de vanzari/cumparari cristian_conea cristian_conea Pt. un PFA / Intrepr.Individ. neinregistrat in scopuri de TVA este obligatorie completarea registrului de cumparari si vanzari? (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit - depasit plafon 35000 euro x-men x-men Buna seara, Am si eu o intreabare urgenta, daca puteti sa ma ajutati va rog: Eu lucrez in domeniul IT si activatatea PFA-ului pe anul acesta a constat in ... (vezi toată discuția)
Cum iese o intreprindere individuala din evidenta platitorilor de tva schumiholic schumiholic Am o intreprindere individuala care a fost nevoita la inceputul lui 2012 sa devina platitoare de tva pentru depasirea plafonului vechi. In prezent cifra de ... (vezi toată discuția)