avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalizare incheiere civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalizare incheiere civila

Buna ziua :)

Am o incheiere civila intr-un caz de cerere cu valoare redusa si as vrea sa o legalizez.

Va rog sa imi spuneti ce taxe trebuie sa achit si pe baza carui articol din NCPC sa cer legalizarea,

Va multumesc :)

Alte discuții în legătură

Se poate depune intampinare si cerere reconvetionala intr-un dosar de revizuire apel? Username33 Username33 Buna ziua, spuneti-mi va rog, in baza carui articol se poate depune intampinare si/sau cerere reconventionala la o cerere de revizuire? Daca aceste doua ... (vezi toată discuția)
og 5/2001 , somatia de plata - se mai aplica? flory1 flory1 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se mai poate introducere cerere de somatie de plata, in baza OG 5/2001 si respectiv art 119/2007 potrivit noului cod ... (vezi toată discuția)
Hotãrârea judecãtoreascã pronunþatã în primã instanþã ºi care a fost atacatã cu recurs este executorie? angy_mirel angy_mirel Buna seara as vrea sa stiu daca o hotarare judecatoreasca cu profesionisti in prima instanta si pentru care sa facut recurs este executorie conform NCPC ? Si ... (vezi toată discuția)