avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort amiabil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort amiabil

buna ziua
cum se poate face un divort pe cale amiabila intre 2 soti , prin notar banuiesc, cat mai repede.Sotia lucreaza in Franta si este greu l sa vina de mai multe ori si la mijloc sunt si 2 copii de 8 si de 15 ani care vor ramane la sot care locuieste in tara.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:22, 7 Ianuarie 2015
E nevoie musai sa vina o data, când sunt programați. Pt depunerea actelor, își poate împuternicit soțul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters198982 ContSters198982 Sunt rezidenta in strainatate. Sotul meu e in Romania. Vrem sa divortam amiabil, nu avem copii minori. La primarie sau la notar, eu nu pot, pentru ca presupune ... (vezi toată discuția)
Buna ziua; in.caz de divort;in momentul de fata ma aflu intr-o situtatie mai incurcata:eu ... theahudescu theahudescu Buna ziua;in momentul de fata ma aflu intr-o situtatie mai incurcata:eu sunt casatorita de 6 ani dar am decis ca eu si sotul meu sa divortam pe cale ... (vezi toată discuția)
Se poate judeca un divort amiabil in lipsa uneia/ambelor parti? doru anghel doru anghel Eu si sotia vrem sa divortam pe cale amiabilala la judecatorie. (vrem la judecatorie pt ca e mai ieftin) dar, mai ales ea, se invoieste greu de la serviciu ... (vezi toată discuția)