avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca

Va rog frumos daca este normal:am fost la un interviu la o firma,ptr.angajare(RCS-RDS).Si mi-au spus ca imi vor face contract de munca pe 2 ore cu salariu de 150 lei la care se vor adauga comisioane din vanzari.Probabil ca este legal,dar as vrea totusi sa stiu,mi se pare nedrept.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 8 Ianuarie 2015
Este legal ceea ce vor sa faca , c.i.m. cu timp partial , salariu fix + comision.

Si net daca ar fi 150 e sub salariul minim ptr. cim 2 ore.
Daca salariul este sub minimum pe economie , atunci va trebui majorat , iar in caz contrar sesizarea ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ,are voie un angajator sa taie din comision si sa adauge ... PMAA PMAA Buna ,are voie un angajator sa taie din comision si sa adauge la partea fixă pt a compensa marirea salariului minim pe economie? (vezi toată discuția)
Timp partial de lucru/timp real de lucru anaung anaung am si eu o intrebare legata de o situatie cu care m-am confruntat. Cat de legal este un contract individual de munca incheiat cu durata timpului de lucru de 2 ... (vezi toată discuția)
Cum pot remedia programul de munca iulianpinzaru iulianpinzaru Problema Juridica: Buna ziua . Sunt angajat la rcs-rds din 04-2016 ca agent vanzari, si cum am si carnet de conducere mi sa dat masina de serviciu adica dubita ... (vezi toată discuția)