avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Site ilegal?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Site ilegal?

Exista un site, nu dau link sau nume sa nu fac reclama care se ocupa cu asa zisa strangere a unei baze de date cu tepari din lumea comertului online. Problema apare ca acest site divulga nume, adresa, nr de telefon ale acestor persoane. Alt lucru care ma dezgusta este faptul ca tot aici mai sunt postate si diverse firme care dau tepe dar fara nici o dovada ci pur si simplu reclama negativa.

Este legala aceasta activitate a site-ului?
Este precum situatia cu presa sau mass-media sub aspect juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa stergi articole cu tine de pe internet ? Balan_Titus Balan_Titus Buna ziua. In urma unui proces care a fost mediatizat ( slab mediatizat, dar totusi mediatizat ) numele unui cunoscut a aparut in presa scrisa si in diverse ... (vezi toată discuția)
Scrisoare deschisa papiu papiu Buna ziua. As dori sa-mi spuna cineva cum pot trimite o scrisoare deschisa catre CEDO si mass-media? Multumesc. (vezi toată discuția)
Shopping online, oferte suspecte. cum le denunț? ionel999 ionel999 Buna ziua! Intampin adesea pe internet diverse reclame, cele mai multe pe Facebook, celebrul \"Like, share, tag\" si castigi \"ceva\" pe gratis cu motivul ... (vezi toată discuția)