avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

tulburarea linistii publice

Va aduc in discutie urmatoarea situatie cu rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns: - o cunoștință a făcut o reclamatie la politie împotriva unor vecini de bloc pe motiv ca unul dintre copii face gălăgie foarte mare după ora 10 seara
- politia a făcut cercetări, a chemat protecția copilului si a concluzionat ca nu poate fi luata nici o măsură împotriva vecinilor respectivi, protecția copilului a constatat ca minorul este bine îngrijt
- cunostinta mea a fost chemata la politie sa ia la cunoștință de rezultatul dosarului, a fost pusa sa dea o declarație in acest sens
- in plus i s-a cerut sa scrie ca daca copilul mai tipa sau mai urla ea se obliga sa sesizeze protecția copilului. Ma intereseaza daca dand aceasta declaratie ea mai poate sesiza politia in aceiasi problema si daca semnând de luare la cunoștință i se mai trimite un răspuns si in scris Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 Ianuarie 2015
danielanic, utilizator
Cel mai recent răspuns: danielanic , utilizator 21:28, 9 Ianuarie 2015
Da mai poate sesiza, întrucât este vorba de o altă faptă contravențională. Răspunsul trebuie să fie comunicat și în scris.

Atat politia cat si protectia copilului nu pot intervenii sa constate ca unul dintre copii face gălăgie foarte mare după ora 10 seara
In temeiul disp OG nr 27/2002
ART. 10

(1) In cazul in care un petitionar adreseaza mai multe petitii, sesizand aceeasi problema, acestea se vor conexa, petentul urmand sa primeasca un singur raspuns.
(2) Daca dupa trimiterea raspunsului se primeste o noua petitie cu acelasi continut, aceasta se claseaza la numarul initial, facandu-se mentiune despre faptul ca s-a raspuns

Va mulțumesc pentru raspuns, dar va rog sa precizati ce ați vrut sa spuneti in prima fraza. Dumneavoastră considerati ca reclamația făcută este o petiție si nu o sesizare in sensul legii 61/1991? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intamplare similara cu individul ce trebuie sa plateasca 10,000 ... Marian Grivita Marian Grivita Intamplare similara cu individul ce trebuie sa plateasca 10,000 euro pentru galagie noaptea La un apartament unde locuiesc, deasupra sta un individ minor ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii jade_jade jade_jade buna seara, vreau si eu un sfat, vecinul de sub mine m a reclamat ca face cainele galagie. am un teckel de 9 luni.si stiti cum sunt catelusii.. se joaca,mai ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii andrei_emil andrei_emil Buna ziua, Am o problema cu vecinii de deasupra. Intre orele 22 si 08 (cand am nevoie de odihna) ei fac galagie: tropaie, vorbesc tare, muta mobila, ... (vezi toată discuția)