avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intamplare similara cu individul ce trebuie sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intamplare similara cu individul ce trebuie sa plateasca 10,000 ...

Intamplare similara cu individul ce trebuie sa plateasca 10,000 euro pentru galagie noaptea

La un apartament unde locuiesc, deasupra sta un individ minor lasat de izbeliste (ilegal) . De cateva luni face galagie non-stop noaptea, urla, se joaca, muzica tare etc.

A venit politia in nenumarate randuri si nu au facut nimic pentru simplul fapt ca nu raspunde la usa " nu avem mandat "

Ce pot face in acest sens, cum il pot trage la raspundere pentru pedeapsa maxima ? il pot inregistra pentru probatoriu, ori ?

Unde ma adresez, va rog sunt disperat nu pot dormi. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Grivita , utilizator 17:23, 3 Noiembrie 2022
Nu e similara. Politistii din celalalt caz si-au facut datoria, nu au invocat "lipsa mandatului".
Faceti o sesizare si la dgaspc sa verifice situatia minorului.
In ce priveste galagia,depuneti reclamatie scrisa la politie.
Rog putin ajutor. Am facut sesizare la protectia copilului, minorul are 16 ani. Cei de la protectia copilului mi-au raspuns sec " de unde sa stim noi daca sta singur sau nu "

Individul locuieste singur, este ilegal. Nu au facut absolut nimic, nu vor sa faca absolut nimic. Ce pot face in acest sens ? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice danielanic danielanic Va aduc in discutie urmatoarea situatie cu rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns: - o cunoștință a făcut o reclamatie la politie împotriva unor vecini de ... (vezi toată discuția)
Galagie tot timpul politia nu face nimic andrei_91 andrei_91 Am o problema, cartierul in care stau este in mod normal linistit, doar ca fix unde se termina blocurile este o casa veche in care traiesc aproximativ 20 de ... (vezi toată discuția)
Vecini scandalagii c_stefania c_stefania Buna ziua, Am citit legea nr 61/1991 privitoare la linistea si ordinea pulica insa raman cu cateva nelamuriri. Prolema pleaca de la vecinii de deasupra la ... (vezi toată discuția)