Am un pfa de resurse umane din mai 2014.
In iunie 2014 am depus declaratia 220, cu un calcul estimativ al veniturilor si cheltuielilor.
Acum incerc sa introduc ce am eu intr-un program de contabilitate , ma ajutati cu urmatoarele: am 3 facturi de constituire societate, tipizate , bonuri de taxi , si bonuri de articole uz casnic(detergenti) , ele se introduc pe cheltuieli deductibile integral? si tipizatele , stampila, registrul unic de control se introduc la : marfuri , obiecte de inventar?
daca sunt si angajat cu norma intreaba, cand mai trebuie sa depun declaratii la finante si care anume, pt actualizarea veniturilor?
Sunt PFA din luna februarie 2000. Am impresia ca va complicati. Dupa stiinta mea programele de contabilitate sunt destinate tinerii evidentei contabile in partida dubla. In cazul PFA evidenta contabila se tine in partida simpla. In acest caz evidenta contabila consta in inregistrarea cronologica a veniturilor si cheltuielilor ]n fiecare luna a anului.Este foarte simplu.
Evidenta la pfa
Iulia Feher
Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)
Contabilitate
corina_gusoi
Buna. Am facut de curand un pfa si as vrea sa stiu cum sa imi tin contabilitatea. Vreau sa imi deschid un salon de cosmetica si nu stiu absolt nimic despre ... (vezi toată discuția)