avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate pfa

Buna seara

Am un pfa de resurse umane din mai 2014.
In iunie 2014 am depus declaratia 220, cu un calcul estimativ al veniturilor si cheltuielilor.
Acum incerc sa introduc ce am eu intr-un program de contabilitate , ma ajutati cu urmatoarele: am 3 facturi de constituire societate, tipizate , bonuri de taxi , si bonuri de articole uz casnic(detergenti) , ele se introduc pe cheltuieli deductibile integral? si tipizatele , stampila, registrul unic de control se introduc la : marfuri , obiecte de inventar?
daca sunt si angajat cu norma intreaba, cand mai trebuie sa depun declaratii la finante si care anume, pt actualizarea veniturilor?

Va multumesc anticipat pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:25, 7 Ianuarie 2015
Sunt PFA din luna februarie 2000. Am impresia ca va complicati. Dupa stiinta mea programele de contabilitate sunt destinate tinerii evidentei contabile in partida dubla. In cazul PFA evidenta contabila se tine in partida simpla. In acest caz evidenta contabila consta in inregistrarea cronologica a veniturilor si cheltuielilor ]n fiecare luna a anului.Este foarte simplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta la pfa Iulia Feher Iulia Feher Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)
Contabilitate corina_gusoi corina_gusoi Buna. Am facut de curand un pfa si as vrea sa stiu cum sa imi tin contabilitatea. Vreau sa imi deschid un salon de cosmetica si nu stiu absolt nimic despre ... (vezi toată discuția)
intreprinderea individuala mihaela monica mihaela monica buna ziua poate cineva sa ma indrume in legatura cu contabilitatea ce trebuie facuta la o factura se face receptia si doar atit cum se socoteste adaosul ... (vezi toată discuția)