avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TRANSFERUL SALARIATILOR LA UN NOU ANGAJATOR - SALARIAT ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TRANSFERUL SALARIATILOR LA UN NOU ANGAJATOR - SALARIAT AFLAT IN CCC

Buna ziua,
Incepand cu data de 01.01.2015 firma la care lucrez a fost preluata de o alta firma, transferul angajatilor facandu-se conform L67/2006. In prezent ma aflu in CCC pana pe data de 04.02.2015. Doresc sa incep serviciul incepand cu 12.01.2015. Catre cine efectuez cererea de reincadrare si ce sanse am sa fiu reincadrata in munca. Legea se aplica si angajatilor aflati in situatia mea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: casandralin , utilizator 13:59, 12 Ianuarie 2015
Cererea de reluare a activitatii o faceti catre angajatorul care a preluat societatea de la care ati intrat in CCC.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reincepere activitate- scop? Doina Elena Doina Elena Cererea de reincepere a activitatii dupa 2 ani de cci, se face cu 20 zile inainte sau cu cate zile si unde este prevazut acest lucru? (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului-societate dizolvata alismarieta alismarieta Ce se intampla cu salariatele care se afla in concediu pentru cresterea copiluilui in varsta de pana la doi ani si cu salariatele aflate in concediu de ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la munca dupa ccc adamiulia adamiulia Buna ziua, In data de 23 aug 2012 expira cei doi ani de CCC.Am rugamintea sa imi spuneti cu cat timp inainte de inceperea serviciului tb sa anunt angajatorul ... (vezi toată discuția)