avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este luat in considerare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este luat in considerare?

Pot sa-mi iau concediu medical in timpul preavizului,daca in acesta s-a mentionat ca nu este necesara prezenta mea la serviciu?Se poate deduce faptul ca oricum nu fac efort fizic?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: laurentiusergiu_33 , utilizator 23:50, 5 Iunie 2009
Nu cred ca re importanta ce fel de preaviz este, cu zile lucratoare sau calindaristice.
In data in care incepe medicalul, se suspenda preavizul si numararea restului de zile din preaviz se face dupa data de incetare a medicalului.

Adica daca aveti 14 zile calendaristice de medical, preavizul se decaleaza in timp cu aceste 14 zile calendaristice.
:offtopic:
grace_r:
Aveti dreptate!
Si cat de simplu este!#-o
Inseamna ca imi este somn, ma duc sa ma culc.
Noapte buna!
:offtopic:
stiam ca a fost o greseala din graba, e scuzabil :) si se mai intampla (ce-i drept la dvs mai rar)
dar de aceea suntem mai multi pe-aici, ca sa rectificam cvand se intampla.
Mai neplacut este cu cei caer chiar au in obicei de a da raspunsuri pe caer nu poti folosi ca user, si pe care nu le poti acuza decat de faptul ca sunt "nici in caruta, nici in teleguta" B-)
Bine-ar fi sa dea toti raspunsuri la obiect si edificatoare...
Noapte buna! :yawn:
Acum chiar m-am lamurit!Multumesc tuturor pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada preaviz a001122 a001122 am o nelamurire: in contactul colectiv de munca pe unitate e prevazut durata preavizului de 30 zile calendaristice. in contractul colectiv national este ... (vezi toată discuția)
Incetare cim daniela-claudia daniela-claudia Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in urmatoarea situatie: unui salariat i-a fost inaintata decizia de concedire din motive care nu tin de persoana ... (vezi toată discuția)
In perioada de proba sau nu? matematicianul123 matematicianul123 Buna ziua. M-am angajat ca asistent manager insa seful imi cere sa fac lucruri nerealizabile, iar unele in afara legii. In contractul meu de munca scrie ca ... (vezi toată discuția)